Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Őszi Nyugdíjas hétvége a Margitszigeten. Legyen a Bringóhintó vendége november 9-10-én!

Ezen a két napon az életkor jókora előnyhöz juttatja a betérőket: ahány éves a kedves vendég, annyi százalékkal olcsóbban bringózhat!

A Bringóhintó neve az elmúlt évtizedek során szinte egybeforrt a Margitszigettel. Nemcsak turisztikai vonzerejével, egyedi megoldásaival hívta fel magára mindig a figyelmet, de évről évre sokat tett a gyerekekért, országos hírű véradó-napjaival az egészségért és az időskorúakért is.

A Bringóvár hagyományosan minden évben - s így most is - megrendezi az Őszi Nyugdíjas Napokat, amelyen – jelentős kedvezményekkel – vendégül lát minden hozzájuk betérő szépkorút és családját, akik számára óriási árengedménnyel, megfizethető áron biztosítja szolgáltatásait.

Az esemény időpontja: 2019. november 9-10. (szombat, vasárnap) 9.00 – 15.45 óráig.

Helyszín: Margitsziget, Bringóvár

Megközelíthető a 26-os busszal (a Nyugati pályaudvartól, vagy az Árpád híd - metrómegállótól)

Leszállás: a „Szállodák” megállónál

Szépkorúak előnyben

Az életkor most végre nem nyűg, hanem hatalmas kedvezményeket jelent. Minden nyugdíjas vendég – unokáival, gyermekeivel, barátaival, szomszédaival – a fenti időpontban annyi százalék árengedményt kap kölcsönzéskor a Bringóhintó áraiból, ahány éves. A kellemes őszi bringózás után pedig nyugdíjas Vendégeinknek, aki kikölcsönözte a járművet, a Bringóhintó csapata további ajándékokkal kedveskedik: jelképes összegért (5-5 Ft-ért) vásárolhatnak 1 db óriásperecet, 1 üdítőt, 1 jégkrémet.

A második nap végén (10-én, vasárnap 15.30 órakor) tartandó sorsoláson pedig értékes ajándékcsomagok, belépőjegyek és egyéb meglepetések találnak gazdára. 

A fődíj kétnapos pihenés a visegrádi Silvanus Hotelben, félpanziós ellátással.

Célunk ezzel - mint eddig - most is az, hogy kifejezzük tiszteletünket, megbecsülésünket azok felé, akik egy életen át keményen dolgoztak, és most szeretnék élvezni jól megérdemelt pihenésüket. Így szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy a szerényebb nyugdíjjal rendelkezők is igénybe vehessék szolgáltatásaikat. A pompás környezet – és reméljük a jó idő – felejthetetlen lehetőséget nyújt egy hétvégi családi együttléthez.

Az akció nem csak betérő vendégeinkre terjed ki.

Budapest valamennyi kerületébe eljuttattunk 10-10 meghívót a polgármestereknek, amelyekkel az a szándékunk, hogy azt a legrászorultabbak kapják meg. A meghívóval rendelkezők számára a bringózás, a perec, az üdítő és a jégkrém teljesen ingyenes.

Szívesen látjuk Önt is - mint a média képviselőjét - ismerőseivel, barátaival, hozzátartozóival és mindazokkal, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak!

Kérjük, amennyiben módjában áll, segítse munkánkat az esemény népszerűsítésével!

Segítségét előre is köszönjük, tisztelettel:

Szabó László ügyvezető

Kapcsolat: Szabó László ügyvezető, vagy Tripsó Gábor projektvezető

mobil: 06-20 422-2024; központi: 06-20 423-4600; vezetékes 329-2073

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A 22-szeres EVEREST CSÚCSMÁSZÓ, Ngima Nuru Sherpa Magyarországon! 2019. november 22-én Budapesten és november 30-án Baján tart előadást Ngima Nuru Sherpa, a 22-szeres EVEREST CSÚCSMÁSZÓ és barátja –...
Vigadó, 2019. december 1. Karmester: Dénes István Közreműködik: Fejes Krisztina – zongora, Kállai Ernő – hegedű, és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Vajda János: Filharmóniai ünnepi...
Világklasszisok a Fonóban! A város legjobb táncházai és toplistás zenék mellett nemzetközi szinten is elismert magyar és külföldi művészek szerepelnek a Fonó november-decemberi programjában....
Megnyitó 2019. november 12-én, kedden 18 órakor
A Cityrocks által szervezett KecskemétRocks2019 könnyűzenei flashmobon több mint 500 hangszeres és énekes adott elő 12 slágert.
J ó -e az elaszt á n? Mit keress ü nk a c í mk é n? Milyen a j ó m é ret? Pl á za vagy tervező? Egysz í nű vagy unikornisos? - 5 szemponttal seg í tj ü k a d ö nt é st, ha kisruha v á s á rl á sra...
A Magyar Örökség és Hungarikum - díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.
A Vizesgála kétórás programját egyedülállóvá teszi, hogy a világon nincs másik olyan vízisport-gála, ahol egyszerre ennyi világklasszis bajnok szórakoztatná a közönséget.
Az Orlai Produkciós Iroda 2019. december 3-án tartja legújabb bemutatóját: Abe Burrows világhírű darabját, a Kaktuszvirágot a Jászai Mari-díjas Novák Eszter rendezi a Belvárosi Színházban.
Semmi-semmi, csak emberek leülnek és beszélgetnek.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó